Veel factoren beïnvloeden het commercieel succes van je organisatie. De juiste opleiding en kennis zijn daar enkele van. Syntra Bizz en Fortio Bedrijfsopleidingen helpen jou en je medewerkers op commercieel vlak een stevige stap vooruit zetten.

Opleidingen sales, marketing en communicatie

Verkopen gaat over veel meer dan een vlotte babbel. Hoe sturen jij of je medewerkers een verkoopsgesprek? Hoe zorg je dat jouw klant enthousiast is over zijn beslissing? Wat is de waarde van een event? Hoe pakken jullie netwerken aan? Doet jullie website zijn werk? In deze sector zoomen we in op de factoren die het commercieel succes van jouw bedrijf sterk vergroten.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren wij voor jou en je team graag een sales- of marketingopleiding helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van sales-, marketing- en communicatiegerelateerde maatopleidingen die we reeds organiseerden


Al onze maatopleidingen in sales, marketing en communicatie organiseren wij nu ook in de regio's Limburg en Kempen, samen met onze collega's van Fortio Bedrijfsopleidingen. 

 

Contacteer de opleidingsadviseur uit jouw regio. Je vindt haar of zijn gegevens onderaan deze pagina

 

  Inhoud links

  Mediaplanning voor de KMO

  Als bedrijfsleider of marketingverantwoordelijke is het vandaag de dag niet eenvoudig om de juiste communicatiecampagne voor je bedrijf, product of merk te kiezen. Ga je voor radioreclame, of heb je het budget om een spot te maken die je laat draaien op een televisiezender, of hou het liever lokaal met een bus-aan-bus folder of een advertentie in een plaatselijk blad of toch een nationale krant of magazine? 

  Enkel op maat

  Vraag je offerte

  Inhoud rechts

  Videomarketing

  Wil je in je mediacampagne de aandacht van je - potentiële - klant trekken, dan is video hiervoor een sterke tool. Dit is niet langer weggelegd voor grote spelers met nog grotere marketingbudgetten. We hebben immers - via onze smartphone - een krachtige videocamera op zak. Meerdere handige apps zorgen voor een leuke en vlotte bewerking van de beelden

  Start op 30 april 2020 in campus Antwerpen, 2 sessies

  Schrijf je in

  Inhoud links

  Nieuwe kant-en-klare sales- en marketingopleidingen bij Syntra Bizz voor het voorjaar 2020

  Inhoud rechts

  De sterkhouders aan kant-en-klare sales- en marketingopleidingen van Syntra Bizz voor het voorjaar 2020

  Een sales- of marketingopleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

  Je vindt niet meteen de verkoop- of communicatieopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of hebt meerdere medewerkers die bv. een opleiding 'Facebookmarketing' willen volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een bedrijfsopleiding op maat bij Syntra Bizz of Fortio Bedrijfsopleidingen

  Interesse? Vraag jouw offerte

   

  Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
  Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

   

   

  Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel en het midden en het westen van Vlaams-Brabant
  Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

   

   

  Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
  Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

   

   

  Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
  Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks belichten we een aantal opleidingen die starten in de sector "verkoop, marketing en communicatie" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

  Schrijf je in
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €302.50 €250.00
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €302.50 €250.00
  • Campus Mechelen
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €181.50 €150.00

  Facebookmarketing

  /2 sessies

  • Campus Leuven
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €302.50 €250.00
  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
  • Of op jouw locatie
  €399.30 €330.00

  Syntra Bizz Blog

  Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

  Naar alle artikels
  Artikel

  Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

  Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud. 
   

  Tom van dorst
  Artikel

  Salestrainingen 'au naturel' volgens Tom Van Dorst

  Na een internationale carrière in sales en lobbying, is Syntra Bizz-docent Tom Van Dorst al zo’n 10 jaar actief als trainer in sales, communicatie en management. Met zijn brede (glimlach en) ervaring stelt hij cursisten op hun gemak, en laat hij groepen zonder weerstand resultaat boeken. 

  Maak je webshop met WooCommerce
  Artikel

  Je eigen webshop uitbaten met WooCommerce?

  WooCommerce is het e-commerce platform van WordPress. Net als WordPress – intussen het meest populaire programma voor de aanmaak en het beheer van websites, is WooCommerce een veel gebruikte software: bijna 40 % van alle online winkels werken intussen met WooCommerce. 

  Artikel

  Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

  Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven.