Leer bij Syntra Bizz hoe je jezelf nog beter kan uitdrukken. In geschreven of gesproken vorm of in een andere taal. Als je meerdere talen kan spreken of schrijven, dan heb je zeker een streepje voor bij je klanten of leveranciers. Syntra Bizz kan je helpen om je taalvaardigheid aan de telefoon te verhogen of je teksten in je digitale communicatie sterker te maken.

Snelcursussen Duits, Frans en Italiaans

Zijn Duits, Frans of Italiaans moeilijke talen? Absoluut niet. Deze snelcursussen maken je - dankzij de interactieve en zeker niet-schoolse aanpak - op korte termijn vertrouwd met de basis van deze talen waarbij de nadruk ligt op het spreken ervan. In een recordtempo leren jij of je medewerkers via de intuïtieve en bedrijfs- en praktijkgerichte aanpak vlot te communiceren.

Snelcursus Duits: start 06/03/2018 (campus Mechelen)
Snelcursus Frans: blijf op de hoogte
Snelcursus Italiaans: blijf op de hoogte

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Klantvriendelijk telefoneren in het Frans

Jezelf vlot kunnen uitdrukken in het Frans is één ding, maar een professioneel telefoongesprek vraagt om enkele specifieke vaardigheden. Syntra Bizz leert je gesprekken openen, jezelf voorstellen, de gesprekspartner door verbinden, een boodschap noteren, een afspraak maken en inlichtingen geven.

Start 26/04/2018 - campus Antwerpen

Naar de opleiding

Een taalopleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de taalopleiding die je zoekt, of de inhoud en opbouw is niet helemaal afgestemd op de competenties en doelstellingen van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding 'Creatief schrijven' willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen/Noorderkempen.
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen/Zuiderkempen.
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel/Leuven
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Om de drie maanden lichten we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Talen en redactie" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Veel studenten vragen me wat ze moeten doen om goed te schrijven. De essentie van schrijven is dat je je eigen gedachten op papier kan zetten en die zo helder mogelijk verwoorden. Vaak zoeken we het te ver. Een eenvoudige tip is: zeg hardop wat je wil vertellen. Schrijf dat op. Dit is al vaak een perfecte aanzet."

Terry Verbiest, docent Visual Content

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€332.75 €275.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€332.75 €275.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€556.60 €460.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€363.00 €300.00

Snelcursus Duits

/8 sessies

 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€356.95 €295.00

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

5 redenen om te bloggen

Is het anno 2018 nog interessant om te beginnen bloggen? En wat levert een blog dan mogelijk op? Het antwoord is: JA. Wij geven jou de 5 belangrijkste reden om nu te beginnen met bloggen.

Artikel

7 redenen om voor de logistiek te kiezen

De logistieke sector is enorm uitgebreid en daarom kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Toch beschikt de sector over een pak voordelen die het zowel voor jongeren als ervaren medewerkers een aantrekkelijke werkplek maken.

Artikel

5 redenen om MailChimp te gebruiken

E-mailmarketing is een onmisbare tool voor élk bedrijf, groot of klein. Een eenvoudig en gratis programma als MailChimp is het ideale middel om je klanten vlot te informeren over de laatste nieuwtjes en producten van jouw zaak.

Artikel

4 mythes over digitale transformatie

Digitale transformatie is zonder twijfel een van de grootste trends van de laatste jaren. Volgens sommigen zullen robots binnenkort al het vuile werk doen, terwijl anderen zich zorgen maken over jobverlies. Laat ons even enkele mythes ontkrachten…