Nascholingen in vakbekwaamheid, bediening van heftrucks, sessies voor dispatchers, transportdocumenten, wetgeving … Bij Syntra Bizz en Fortio Bedrijfsopleidingen organiseren we efficiënte trainingen voor een prijsbewuste sector.

Opleidingen Transport en logistiek

Vlaanderen ligt centraal in Europa. Dankzij de nabijheid van belangrijke lucht- en zeehavens en een sterk uitgebouwd wegennetwerk is het een grote logistieke hub. Ook jouw bedrijf komt hier zeker mee in aanraking. Syntra Bizz en Fortio Bedrijfsopleidingen komen tegemoet aan de noden van een modern transport- of logistiek bedrijf. Met professionele opleidingen die mooi aansluiten op deze snel evoluerende sector. Zo kunnen de beroepschauffeurs van jouw bedrijf bij ons terecht voor hun verplichte nascholing, maar ook bedieners van een heftruck of een hoogtewerker halen bij ons hun nodige attesten.

Staat er niet bij wat je zoekt? Of is de inhoud niet helemaal aangepast aan de kennis en ervaring van je medewerkers? Dan organiseren Syntra Bizz of Fortio Bedrijfsopleidingen voor jou en je team graag een transport- of logistieke opleiding helemaal op maat van de noden en verwachtingen van jouw bedrijf. Bij jou in het bedrijf, op een locatie naar keuze of in een van onze campussen. Waar en hoe je wil. Contacteer onze opleidingsadviseurs: zij vertellen je graag meer over de onbeperkte mogelijkheden.

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van transport- of logistieke maatopleidingen die we reeds organiseerden


Al onze maatopleidingen in transport en logistiek organiseren wij nu ook in de regio's Limburg en Kempen, samen met onze collega's van Fortio Bedrijfsopleidingen. 

 

Contacteer de opleidingsadviseur uit jouw regio. Je vindt haar of zijn gegevens onderaan deze pagina

 

 

  Inhoud links

  IMDG

  Als jij of je medewerkers actief zijn in de Antwerpse haven en jullie komen fysiek of administratief in aanraking met gevaarlijke stoffen bij het vervoeren, laden en lossen van zeeschepen dan weten jullie dat jullie verplicht zijn een opleiding over de IMDG-code te volgen. Syntra Bizz is hiervoor een erkend opleidingsverstrekker.

  Start op 5 maart 2020 in campus Antwerpen, 2 sessies

  Naar de opleiding

  Inhoud rechts

  Update Havenreglementering Antwerpen

  Zijn jij of je medewerkers actief in de haven en komen jullie fysiek of administratief in aanraking met gevaarlijke stoffen bij het vervoeren, laden en lossen van zeeschepen? Volgden jullie reeds de verplichte IMDG-opleiding? Dan is de verplichte opleiding rond de Codex of Havenreglementering een logisch vervolg. Syntra Bizz is een erkend opleidingsverstrekker.

  Update Havenreglementering op donderdag 5 maart 2020 in campus Antwerpen, 1 sessie

  Naar de opleiding

  Inhoud links

  Veilig werken met heftruck, reachtruck, hoogwerker en rolbrug

  Syntra Bizz is reeds jaar en dag een vertrouwde partner om je medewerkers op een veilige en efficiënte manier te leren rijden met een heftruck of hen te leren werken met bepaalde hijstoestellen. Uiteraard zorgen wij ook voor herhalingsopleidingen die je medewerkers scherp houden en zorgen voor de hernieuwing van de nodige attesten.

  Inhoud rechts

  Vakbekwaamheid chauffeurs

  De Europese richtlijn 2003/59/EG stelt dat alle bestuurders met een rijbewijs C of D - naast het gewone rijbewijs - ook een basiskwalificatie vakbekwaamheid moeten behalen. Daarna moeten zij elke vijf jaar 35 uur nascholing volgen om deze vakbekwaamheid te behouden.

  Je kan bij Syntra Bizz deze nascholingen voor je vakbekwaamheid volgen. 

  Naar de opleidingen "vakbekwaamheid"

  Ontdek de kant-en-klare transport- en logistieke opleidingen die in het voorjaar 2020 starten bij Syntra Bizz

  Een transport- of logistieke opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

  Je vindt niet onmiddellijk de transport- of logistieke opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere chauffeurs die samen bv. een nascholing Vakbekwaamheid willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz of Fortio Bedrijfsopleidingen.

  Interesse? Vraag jouw offerte

   

  Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
  Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

   

   

  Yannick Van Aken is opleidingsadviseur voor de regio Brussel en het midden en het westen van Vlaams-Brabant
  Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

   

   

  Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
  Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

   

   

  Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
  Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

   

   

  "Syntra Bizz is een zeer goede partner. We contacteerden hen in het kader van de verplichte opleidingen rond vakbekwaamheid voor code 95. Ze bieden een ruim aanbod aan in twee talen en de trainer paste de inhoud van de opleiding aan, aan de voorkennis van zijn doelgroep. Ook op administratief vlak liep deze samenwerking vlot. Het feit dat we bij Syntra Bizz kunnen genieten van een subsidie via kmo-portefeuille is ook een pluspunt."

  Katleen Hemels, HR manager bij All Exeptional

  De opleidingen van Syntra Bizz en Fortio Bedrijfsopleidingen zijn erkend door en in samenwerking met

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Om de drie maanden bekijken we een aantal opleidingen toe die starten in de sector "Transport en logistiek" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

  Schrijf je in
  €199.65 €165.00
  • Furbo
  • Of op jouw locatie
  €302.50 €250.00
  • Campus Leuven
  • Campus Antwerpen
  • Of op jouw locatie
  €332.75 €275.00
  • Transport Academy Mechelen
  • Of op jouw locatie
  €199.65 €165.00
  • Furbo
  • Of op jouw locatie
  €302.50 €250.00

  Syntra Bizz Blog

  Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

  Naar alle artikels
  waarom logistiek
  Artikel

  7 redenen om voor de logistiek te kiezen

  De logistieke sector is enorm uitgebreid en daarom kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Toch beschikt de sector over een pak voordelen die het zowel voor jongeren als ervaren medewerkers een aantrekkelijke werkplek maken.

  Artikel

  Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

  Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

  Artikel

  KNX domotica: standaard in home automation

  KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

  Woonassistent bij Syntra Bizz
  Artikel

  Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

  Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.