Leer de nieuwste lastechnieken in het ultramodern laslabo van Syntra Bizz.

Lasopleidingen

Is jouw bedrijf ook op zoek naar lassers? Dan loop je zeker tegen de muur van de knelpuntberoepen aan! Waarom zou je je bestaande technici niet laten bijscholen en het hen laten aanleren? Elektrode- en autogeenlassen vormen een belangrijk aandeel in de gebruikte lastechnieken. Maar ook TIG/MAG-lassen is uiterst interessant voor wie een stapje verder wil gaan. Syntra Bizz beschikt over een uiterst modern laslabo.

Polyvalent lasser - Versnelde opleiding

Is jouw bedrijf ook op zoek naar geschoolde lassers? Je bent niet alleen! Waarom zou je medewerkers niet bijscholen of omscholen tot een polyvalent lasser. Wij organiseren een versnelde opleiding tot polyvalent lasser van 30 sessies. Iets voor jouw bedrijf?

Deze opleiding is reeds gestart, maar klik op hou mij op de hoogte en we informeren je als een nieuwe reeks start.

Naar de opleiding

Inhoud links

Elektrode- en autogeenlassen

Is jouw bedrijf ook op zoek naar lassers? Waarom zou je je bestaande technici niet laten bijscholen en het hen aanleren? Elektrode- en autogeenlassen vormen de meest gebruikte technieken en hebben een zeer breed toepassingsgebied.

Start op 27 april in campus Antwerpen

Naar de opleiding

Inhoud rechts

TIG/MAG lassen

TIG of MAG lassen zijn niet de eenvoudigste lastechnieken, maar wie het kan is meer dan goud waard! Je bereikt hiermee immers een zeer hoge laskwaliteit. Breid je kennis en laservaring gevoelig uit met deze doe-opleiding in ons ultramodern laslabo.

Enkel op maat

Naar de opleiding

Een lasopleiding in ons laslabo of bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk vastgoedopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen lasopleiding willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs.
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0499 27 67 63 of kim.priem@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks belichten we een aantal opleidingen die starten en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
Artikel

Het gebruik van carbon in auto's en fietsen is de toekomst. Maar wat doe je als er schade is?

Carbon in de auto- en fietswereld is niet nieuw meer. Het gewicht ten opzichte van stijfheid is nooit gezien en de ontwerpmogelijkheden lijken eindeloos.

Artikel

Goederentransport per spoor, een besloten wereld?

Het goederentransport per spoor zit in de lift. Denk jij dat enkel de nationale spoorwegmaatschappijen hierin het monopolie hebben? Dan heb je het mis: er zijn in ons land tientallen privé-maatschappijen die actief zijn in het goederentransport per trein en gebruik maken van het openbare spoorwegennet. Zij zijn intensief op zoek naar gekwalificeerd personeel.

Artikel

Woonassistent: een dankbare carrière in de zorgsector

Als woonassistent maak je het leven van mensen een pak aangenamer. Jij levert een belangrijke bijdrage in hun levenskwaliteit en hun zelfstandigheid. Sinds vorig jaar kan je bij Syntra Bizz het herkende diploma van Woonassistent behalen. We vroegen aan docente Nathalie Van Rompu wat het vak van woonassistent nu eigenlijk inhoudt.

 

Artikel

Welk Adobe-programma heeft jouw bedrijf nodig?

Syntra Bizz is jouw partner voor praktijkgerichte Adobe-opleidingen binnen je bedrijf. Wil je marketingafdeling aan de slag met videocontent of wil je je grafisch vormgevers extra skills laten opdoen? Om zeker te zijn dat je de juiste opleiding kiest voor jouw business, geven we hier een duidelijk overzichtje van de verschillende programma's uit de Creative Cloud.