Lasopleidingen

Is jouw bedrijf ook op zoek naar lassers? Dan loop je zeker tegen de muur van de knelpuntberoepen aan! Waarom zou je je bestaande technici niet laten bijscholen en het hen laten aanleren? Elektrode- en autogeenlassen vormen een belangrijk aandeel in de gebruikte lastechnieken. Maar ook TIG/MAG-lassen is uiterst interessant voor wie een stapje verder wil gaan. Syntra Bizz beschikt over een uiterst modern laslabo.

Polyvalent lasser - Versnelde opleiding

Is jouw bedrijf ook op zoek naar geschoolde lassers? Je bent niet alleen! Waarom zou je medewerkers niet bijscholen of omscholen tot een polyvalent lasser. Wij organiseren een versnelde opleiding tot polyvalent lasser van 30 sessies. Iets voor jouw bedrijf?

Deze opleiding organiseren we enkel op maat

Vraag je offerte

Inhoud links

Elektrode- en autogeenlassen

Is jouw bedrijf ook op zoek naar lassers? Waarom zou je je bestaande technici niet laten bijscholen en het hen aanleren? Elektrode- en autogeenlassen vormen de meest gebruikte technieken en hebben een zeer breed toepassingsgebied.

Start op 27 februari 2021 in campus Mechelen

Naar de opleiding

Inhoud rechts

TIG/MAG lassen

TIG of MAG lassen zijn niet de eenvoudigste lastechnieken, maar wie het kan is meer dan goud waard! Je bereikt hiermee immers een zeer hoge laskwaliteit. Breid je kennis en laservaring gevoelig uit met deze doe-opleiding in ons ultramodern laslabo.

Deze opleiding organiseren we enkel op maat

Vraag je offerte

 

Automotive opleidingen

De autosector is in volle beweging. Alle fabrikanten moeten er naar streven - om hoge boetes te vermijden - om de gemiddelde CO2-uitstoot van hun modellenpark naar beneden te halen. Hiervoor trekken ze volop de kaart van elektrische en hybride-voertuigen. Binnenkort hebben alle merken hybride- of elektrisch aangedreven wagens in hun showroom. Zijn jouw technici hier klaar voor?

 

Inhoud links

Certificering Airco - Terugwinning van gefluoreerde broeikasgassen

De terugwinning van gefluoreerde broeikasgassen in motorvoertuigen wordt sinds 2010 geregeld door een Europese verordening. Deze bepaalt dat deze terugwinning enkel mag gebeuren door een technicus die hiervoor een erkende opleiding heeft gevolgd.

Deze opleiding is enkel op maat

Naar de opleiding

 

 

Car wrapping

Car wrapping is een veel gebruikte techniek om een auto of bedrijfswagen een heel andere look te geven zonder de laklaag te beschadigen. Door middel van een speciale folie kan je de kleur - al of niet gedeeltelijk - wijzigen, een reclameboodschap met foto aanbrengen en nog veel meer. De applicatie van de folie vraagt wel wat kennis. Deze opleiding toont jou de mogelijkheden.

Deze opleiding is enkel op maat

Naar de opleiding

 

Inhoud rechts

Certificering Hybrid & Electrical Vehicles - HEV 1 en HEV 2

Het hoofddoel van de opleiding HEV 1 is veiligheid en preventie en gefocust op het laagspanningsgedeelte. Met een certificaat HEV 2 mag je ook aan het hoogspanningsgedeelte werken. Tijdens deze opleiding worden de belangrijkste onderdelen en hun werking van elektrische en hybride voertuigen besproken.  Je leert ook hoe je gevaren kan herkennen zodat je nadien op een veilige manier aan deze voertuigen kan werken. 

Deze opleidingen zijn enkel op maat

Naar de opleidingen

Een automotive of lasopleiding in onze garage of laslabo of bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk die automotive of lasopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen een opleiding willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Interesse? Vraag jouw offerte

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur voor de regio Antwerpen, Haven, Waasland en het Gentse
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur voor de regio Mechelen, Dijle-, Rupel- en Denderstreek, Klein-Brabant
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of opleidingsagenda. Driemaandelijks belichten we een aantal opleidingen die starten en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in
  • Campus Mechelen
  • Of op jouw locatie
€592.90 €490.00
  • Campus Mechelen
  • Of op jouw locatie
€592.90 €490.00

Syntra Bizz Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra Bizz

Naar alle artikels
BMW i3 carbon chassis
Artikel

Het gebruik van carbon in auto's en fietsen is de toekomst. Maar wat doe je als er schade is?

Carbon in de auto- en fietswereld is niet nieuw meer. Het gewicht ten opzichte van stijfheid is nooit gezien en de ontwerpmogelijkheden lijken eindeloos.

een job in de spoorsector
Artikel

Goederentransport per spoor, een besloten wereld?

Het goederentransport per spoor zit in de lift. Denk jij dat enkel de nationale spoorwegmaatschappijen hierin het monopolie hebben? Dan heb je het mis: er zijn in ons land tientallen privé-maatschappijen die actief zijn in het goederentransport per trein en gebruik maken van het openbare spoorwegennet. Zij zijn intensief op zoek naar gekwalificeerd personeel.

Artikel

Syntra Bizz krijgt mooi rapport bij tevredenheidsonderzoek

Uit een recent onderzoek van Alimento, uitgevoerd in juni 2019, blijkt dat Syntra Bizz een mooie tevredenheidsscore van 76%  op zijn naam mag schrijven. 

Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.