Bedrijfsopleiding in de kijker: technische 1-op-1 coaching

Lees meer
Tom Ghysels
Tom Ghysels Basisopleiding Spoortechnieken

Ik zette mijn carrière op een ander spoor

Tom Ghysels was tot voor kort lesgever sociaal maatschappelijk werk bij Stad Antwerpen, maar wilde altijd iets doen met zijn echte passie: spoorvervoer. “Ik heb een lerarendiploma, maar wilde eigenlijk een carrièresprong maken. Het spoorvervoer is een wereld die me altijd geboeid heeft en het leek me dan ook ideaal om te combineren met mijn job als lesgever.”

Google Analytics bij Syntra Bizz
Evy Lafosse Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Evy Lafosse is management assistant in een Kempische KMO. Zij beheert de social media-activiteiten van het bedrijf en houdt ook de vinger aan de pols als het over de bezoekersresultaten van de website gaat. Het bedrijf werkt samen met een gespecialiseerd marketingbureau dat iedere maand mooie tabellen en statistieken voorlegt. 

 

Sofie Willems docent Copywriter

Als je schrijven leuk vindt

Sofie Willems is docent van de avondopleiding Copywriter bij Syntra Bizz in Berchem. De cursisten zijn opgetogen over haar aanpak.

Arnold Van Gansewinkel Marketing- en salesverantwoordelijke

“Wat ik leer bij Syntra Bizz pas ik meteen toe in mijn job”

Arnold volgde bij Syntra Bizz heel wat opleidingen. Enkele jaren geleden startte hij met de opleiding “Commerciële vaardigheden voor beginners”. Nadien poetste hij zijn profiel verder op met de avondopleiding “Marketing”. Lees zijn boeiend (en inspirerend) verhaal.

Bart Pilate docent Mentoropleiding in de bouw

Overdracht van know-how maakt je bedrijf sterk

Het zijn de medewerkers die de slagkracht van je bedrijf vergroten. Dus is de overdracht van know-how tussen hen cruciaal. In plaats van nieuwe medewerkers op dure cursussen te sturen, kan je ze beter van rechtstreekse collega’s de job laten leren. Je investeert één dag in hen, en het rendement zie je direct.

Tom Renders Meepraten met de boekhouder

"Wanneer weet je of je boekhouder zijn werk goed doet?"

Tom kreeg eindelijk concrete antwoorden op vragen die hij zich al lang stelde. Nu weet hij wat hij aan zijn boekhouder kan vragen en wat relevant is om te weten of zijn zaak goed draait.

Hubo België Training op maat

"Syntra Bizz combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Bizz, opleidingen MS Excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Janssens Field Services Training op maat

"Samen met Syntra Bizz vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

"We hebben geïnvesteerd in een uitgebreid opleidingstraject tot alarmtechnicus bij Syntra Bizz. In deze opleiding wilden we dat onze personeelsleden op korte termijn verschillende certificaten behaalden en een breed scala aan technische skills onder de knie kregen."

Ep Technieken Training op maat

"We werkten samen met twee docenten waarover we heel tevreden zijn"

EP Technieken bvba is een dynamisch en innovatief elektriciteitsinstallatie-bedrijf. Ze kozen voor Syntra Bizz als opleidingspartner voor meerdere opleidingen op maat. 

Daan De Glas Marketing- en salesverantwoordelijke

“Nu kan ik meepraten over marketing en sales”

Daan De Glas werkt in een familiale onderneming, gespecialiseerd in haarden en kachels. Als industrieel ingenieur startte hij in de verkoop en technische opvolging. Hij schaafde zijn kennis bij met de opleiding marketing- en salesverantwoordelijke.

Meryem-Hocalar-boekhouder
Meryem Hocalar Boekhouder

"Ik heb een diploma behaald in één jaar tijd. Daarmee kon ik starten aan mijn stage om zelfstandig boekhouder te worden"

Als uitbater van een winkel leerde Meryem Hocalar dat er veel komt kijken bij een eigen zaak. Ze volgde de opleiding Boekhouder om zelf de boekhouding bij te houden en om vrienden te kunnen helpen. Ondertussen is ze zelfstandig boekhouder.

Luc Op De Beeck Syndicus

"De docent weet waarover hij spreekt omdat hij er zelf midden in staat"

Luc Op de Beeck volgde de korte opleiding Syndicus bij Syntra Bizz. "Tijdens mijn vastgoedstage bij het BIV wilde ik wat meer achtergrond dus koos ik voor de bijscholing Syndicus van 10 lessen."