Evy Lafosse
Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Evy Lafosse is management assistant in een Kempische KMO. Zij beheert de social media-activiteiten van het bedrijf en houdt ook de vinger aan de pols als het over de bezoekersresultaten van de website gaat. Het bedrijf werkt samen met een gespecialiseerd marketingbureau dat iedere maand mooie tabellen en statistieken voorlegt. 

 

Ik begrijp de resultaten die ons marketingbureau iedere maand presenteert nu veel beter

"De resultaten van de samenwerking waren zeer positief, maar toch merkte ik dat ik meermaals bepaalde termen niet goed begreep of de achterliggende gedachtegang niet kende"

Evy was dan ook blij dat de zaakvoerder haar inschreef voor de opleiding "Webstatistieken met Google Analytics" van Syntra Bizz.

Evy is zeer enthousiast over de opleiding: "Ik werkte niet echt met Google Analytics. Mijn taak was vooral gefocust op het begrijpen van de resultaten die het marketingbureau presenteerde. Nu begrijp ik alle termen, de werking van Google Analytics en weet ik welk effect bepaalde aanpassingen aan de website hebben op de bezoekersaantallen en de duur van de websitebezoeken."

"Weet je wat extra leuk is? Ik heb zelfs tips kunnen geven aan het marketingbureau om hun statistieken nog te verbeteren. Het feit dat we leerden om ons eigen surfgedrag op onze website weg te filteren, maakt het cijfermateriaal voortaan nog accurater"