Wij doen beroep op meer dan 1.000 docenten. Freelance of in dienst. Bij Syntra Bizz werken ook ongeveer 85 interne medewerkers. Word jij onze volgende docent of medewerker?

Naar de vacatures

Inhoud rechts

Gelijke kansenbeleid

De werving, selectie, beoordeling en beloning van het personeel gebeurt op een zodanige wijze dat iedereen ongeacht geslacht, nationaliteit of etnische afkomst, huidskleur, seksuele geaardheid, burgerlijke stand, leeftijd, geloof of levensbeschouwing, huidige of toekomstig gezondheidstoestand, handicap of fysieke eigenschap behandeld wordt als gelijke.

Waarom werken bij Syntra Bizz?

Syntra Bizz onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra Bizz.

Mijn job is top

 

"Het leukste aspect van deze job vind ik de klantenbezoeken: een gesprek aangaan met de klant, hun vraag onderzoeken en een passende oplossing zoeken (en verkopen uiteraard! :)). De positieve feedback nadien, is uiteraard de kers op de taart!"

Debbie Van Gossum is opleidingsadviseur bij onze afdeling maatoplossingen

Docenten, klaar? Start!

Iedereen die bij Syntra Bizz begint, start met een “onboarding day” waar je alles over ons bedrijf leert. Je maakt kennis met onze visie, missie, waarden en kerncompetenties.
 

Als docent stellen we je ook voor aan onze docentencoach Sanne. Ze kan je meer vertellen over

  • de gratis bijscholingen voor docenten
  • de driemaandelijkse nieuwsbrief
  • onze visie over opleiden en digitaal leren
  • de docentenkaart en
  • een aantal nuttige links
Bart Pilate
docent Mentoropleiding in de bouw

Overdracht van know-how maakt je bedrijf sterk