Steek jij liever de handen uit de mouwen dan je broek te slijten in een leslokaal? Sinds 2016-17 trekt Syntra AB nog explicieter de kaart van werkplekleren.

Werkplekleren, wa is da?

Met werkplekleren bedoelen wij dat je meer dan de helft van de totale opleidingstijd aan de slag bent bij een erkend leerbedrijf. Meer dan de helft van wat je voor het gekozen beroep moet kennen en kunnen, ga je dus leren van een praktijkopleider. Natuurlijk gaan wij je hierbij intensief begeleiden.

Door in de praktijk je vak te leren, sta jij veel steviger in je schoenen

  • Je doet al lerende een heleboel werkervaring op.
  • Je leert omgaan met collega’s.
  • Je bouwt een relatie op met een potentiële werkgever.
  • Je leert de sector van binnenuit kennen.

Dankzij de ervaring die je hebt opgedaan, heb je een grote kans op werk na je opleiding. Dat bewijzen we al met ons systeem van leertijd (voor jongeren van 15-25): 87% heeft na het afstuderen direct een job. En 25% start binnen de vijf jaar een eigen onderneming.

Welke opleidingen kan je al volgen met dit leer-werksysteem?

De komende jaren zullen steeds meer van onze dagopleidingen volgens het leer-werksysteem worden aangeboden. We bieden alvast deze voltijdse opleidingen aan met werkplekleren

Spreekt het je aan?

Zie jij deze actieve manier van leren wel zitten en wil jij je beste beentje voorzetten in een van deze opleidingen? Neem contact met het klantencentrum van Syntra AB voor alle verdere informatie.

Evy Lafosse
Google Analytics

"Sinds ik de basistechnieken van Google Analytics onder de knie heb, ga ik veel accurater om met onze website"

Syntra Bizz, altijd bij jou in de buurt